Jelovnik ispisan domaćim sastojcima

Jelovnik Konobe Črni Kos ispisan je domaćim i ručno rađenim sastojcima.

 

Jelovnik konobe Črni Kos pomno je osmišljen, a prateća vinska karta pomno odabrana. Sada slijedi ispunjavanje vaših želja kada ste gladni, i to prema najvažnijem receptu: sa svježim i domaćim namirnicama te s puno strasti i energije.
 

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Domaća jela, novi okusi i zasitne porcije

 

U osmišljavanju jelovnika konobe Črni Kos, vodila nas je ljubav prema dobroj hrani te domaćim, ali jedinstvenim receptima i okusima. Pačja prsa u umaku od naranče, biftek u umaku od tartufa, a od hobotnice gulaš ili carpaccio, uz bok stoje tradicionalnijim jelima poput graha s kobasicama ili istarske maneštre.

Rado ponešto stavimo i pod čripnju, tj. peku, a uz svako jelo s našeg jelovnika, preporučit ćemo vam i vino s naše vinske karte.

Trudimo se da na našem tanjuru ima dovoljno i za najgladnije, ali sačuvajte mjesto za desert. 

 

Svježina Istre na tanjuru

Široka lepeza istarskih specijaliteta – pršut, sirevi, tartufi, meso boškarina, ombolo, istarske svježe i suhe kobasice, autohtone sorte vina, likeri i rakije posebnost su našeg jelovnika.

Budući da je on velikim dijelom inspiriran mediteranskim okusima istarskih predjela, sva jela s jelovnika nastala po tom uzoru rađena su pomoću namirnica koje na naš kuhinjski stol stižu direktno iz Istre.

Konoba Črni Kos mjesto je u Karlovcu gdje uvijek možete pojesti svježu morsku ribu i morske plodove, spremljenu na pravi istarski način. Ako ste ljubitelj morske ribe, rado ćemo vam predstaviti što tog dana imamo u ponudi, a ribljoj preporuci dodati i vinsku.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ručno rađena tijesta i tjestenine

 

U konobi Črni Kos najponosniji smo na pristup pripremi hrane – na domaći način. U našoj se kuhinji štošta priprema ručno i od samog početka: kruh, prilozi i tjestenine, tijesta za štrudle, kolači i rižota…

Za dobru okrjepu pripremit ćemo vam domaću juhu po narudžbi, a kolačem od zlaćanog, netom razvučenog tijesta, zasladiti dan.

Posjetite nas i zastanite na tren kako biste u dobrom društvu pojeli obrok pripremljen od svježih namirnica i ljubavi.

 

 

Adresa

Ul. Mirka Bogovića 2, 47000, Karlovac

Telefon

+385 47 645 455